Advocaat Alkmaar

Advocatenkantoor Appelman
Nieuwlandersingel 53
1814 CK
Alkmaar
Geboren in 1956 en vader van drie zonen. Oprichter van het kantoor en sinds 1985 advocaat te Alkmaar. Mijn hobby is atletiek. Momenteel ben ik actief als looptrainer bij atletiekvereniging Trias in Heiloo. Ik loop jaarl . . . .

Advocaten die u ook kunnen ondersteunen

Zolang er geen advocaten zijn uit deze gemeente kunt u ook contact opnemen met onderstaande advocaten uit de omgeving die u graag ondersteunen.

Koster CS Advocaten
Vincent van Goghweg 81-83
Zaanstad

MR. A. Feringa

André Feringa is een gedreven en humorvolle advocaat, die in het verleden ook tien jaar werkervaring als manager heeft opgedaan. Klantgerichtheid zit in zijn DNA. André heeft een oplossingsgerichte en strategische man. . . .

Van Dolder en der Geest en Hoekstra Advocaten
Stationsplein 99
1703 WE
Heerhugowaard

mr. A.R. van Dolder

In 2002 is Rosalien van Dolder afgestudeerd voor haar doctoraal Nederlands Recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Amsterdam. Aansluitend heeft zij een post-doctoraal programma "Understanding th. . . .

Echtscheiding advocaat Alkmaar

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Alkmaar

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Alkmaar

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Alkmaar

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Alkmaar

Een letselschade advocaat uit Alkmaar houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).