mr. E. van Bommel

Van Bommel advocatuur en mediation
+31 (0)59 667 0
Koningstraat 7
Appingedam

Van Bommel advocatuur & Mediation is een klein advocatenkantoor gevestigd te Appingedam.

Wij hebben een brede klantenkring uit het hele Eemsdeltagebied en dus kan er flexibel worden omgegaan met de tijd en plaats voor het houden van besprekingen.

Als advocaat en mediator is Eke van Bommel vooral betrokken bij familie- en strafrechtelijke kwesties. Door voortdurende bijscholing en specialisatie is er sprake van kwaliteit op hoog niveau en volgens de laatste wet- en regelgeving. In overleg met alle partijen zal in eerste instantie worden geprobeerd om tot een goede oplossing te komen. Dit bespaart tijd en geld. Indien nodig zal een procedure worden gestart, waarbij zowel oog is voor de feitelijke en juridische kant van de zaak maar ook zeker de persoonlijke omstandigheden.

Arbeidsrecht,Personen en Familierecht,Strafrecht
Super User
info@designerhosting.nl

Echtscheiding advocaat Appingedam

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Appingedam

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Appingedam

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Appingedam

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Appingedam

Een letselschade advocaat uit Appingedam houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).