mr. I. Bolier

Baumgardt Brökling & Van der Rijt Advocaten
+31(0) 180 644
Oslo 20
2993 LD
Barendrecht

Met de teugels stevig in handen. Zo bedwingt Ilonca vele hoge en lastige hindernissen. Deze ruiter heeft haar paard volledig onder controle en wijst hem feilloos de weg.

In haar dagelijkse praktijk als advocaat is Ilonca even daadkrachtig als op haar viervoeter. Ilonca begeleidt cliënten over de juridische hindernissen die zij moeten nemen in het familierecht. Zij stuurt hen bij als het moet en spoort hen aan waar het kan

Personen en Familierecht
Super User

Echtscheiding advocaat Barendrecht

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Barendrecht

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Barendrecht

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Barendrecht

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Barendrecht

Een letselschade advocaat uit Barendrecht houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).