mr. J.Ph. van den Born

Advocatenkantoor van den Born
010-4420210
Hollandsch Diep 69
2904 EP
Capelle aan den IJssel

Advocatenkantoor Van den Born, sinds 1989 gevestigd te Capelle aan den IJssel, is een klein maar goed geoutilleerd kantoor.

Ons advies is een gedegen aanpak van uw juridisch probleem en een persoonlijke benadering. Het kantoor heeft een algemene praktijk.

Arbeidsrecht,Letselschade,Personen en Familierecht,Strafrecht

Neem direct contact op via onderstaand formulier

Super User

Echtscheiding advocaat Capelle aan den IJssel

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Capelle aan den IJssel

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Capelle aan den IJssel

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Capelle aan den IJssel

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Capelle aan den IJssel

Een letselschade advocaat uit Capelle aan den IJssel houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).