mr. A.C. de Kruijff

de Kruijff advocatenkantoor
0596-611240
Eemskanaal NZ 5
9934 RD
Delfzijl

Advocatenkantoor De Kruijff staat voor deskundige en betrokken rechtsbijstand waarbij vertrouwen en betrouwbaarheid kernwaarden zijn. Heeft u een juridisch probleem of een juridisch geschil dan is ons kantoor in staat om u op korte termijn een gedegen advies te geven over kansen, mogelijkheden en hindernissen die op de loer liggen. Het gaat ons om een eerlijk en begrijpelijk advies tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Civielrecht,Personen en Familierecht,Strafrecht
Super User
info@designerhosting.nl

Echtscheiding advocaat Delfzijl

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Delfzijl

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Delfzijl

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Delfzijl

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Delfzijl

Een letselschade advocaat uit Delfzijl houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).