't Hooft Advocaten
Lopendediep 1
9712 NV
Groningen

Mr. R.M.A. (Reinhard) Arnoldus

De heer mr. R.M.A. (Reinhard) Arnoldus studeerde aan de Rijksuniversiteit te Groningen af in de richting Privaatrecht. In 2005 is hij beëdigd als advocaat. In zijn praktijk houdt hij zich met name bezig met de algemene . . . .
Mullaart Advocatuur
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM
Groningen

mr. R.F.M. Mullaart

Rob Mullaart studeerde in 1982 af aan de Rijksuniversiteit in Groningen, richting strafrecht. In hetzelfde jaar is hij beëdigd als advocaat. Hij is werkzaam op het gebied van het (jeugd)strafrecht, gesloten uithuisplaats . . . .
PlasBossinade Advocaten N.V.
Paterswoldseweg 804
9728 BM
Groningen

mr. S.A. Wortmann

Bij een echtscheiding of relatiebreuk komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan een regeling voor de kinderen (ouderschapsplan), verdeling van bezittingen en schulden, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, vaststelling v . . . .
Slijm Lfil advocaten & belastingkundigen
Blijhamsterstraat 21
9671 AT
Oldambt

mr. I. Lfil

In augustus 2005 studeerde zij af in Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op 24 maart 2006 werd zij beëdigd als advocaat. Mr. Lfil heeft een algemene civiele praktijk; hoewel zij zich voornamelijk bezig h . . . .
Slijm Lfil advocaten & belastingkundigen
Blijhamsterstraat 21
9671 AT
Oldambt

Mr. A. Slijm

Mr. A. Slijm (Harry) werd op 14 september 1947 geboren in de Reiderwolderpolder van de toenmalige gemeente Finsterwolde. Zijn eerste studie was de accountancy, welk beroep hij tot 1988 uitoefende. Hij staat nog steeds in . . . .
Van Bommel advocatuur en mediation
Koningstraat 7
Appingedam

mr. E. van Bommel

Van Bommel advocatuur & Mediation is een klein advocatenkantoor gevestigd te Appingedam. Wij hebben een brede klantenkring uit het hele Eemsdeltagebied en dus kan er flexibel worden omgegaan met de tijd en plaats voor h . . . .
de Kruijff advocatenkantoor
Eemskanaal NZ 5
9934 RD
Delfzijl

mr. A.C. de Kruijff

Advocatenkantoor De Kruijff staat voor deskundige en betrokken rechtsbijstand waarbij vertrouwen en betrouwbaarheid kernwaarden zijn. Heeft u een juridisch probleem of een juridisch geschil dan is ons kantoor in staat om . . . .