mr. S.A. Wortmann

PlasBossinade Advocaten N.V.
050-5214333
Paterswoldseweg 804
9728 BM
Groningen

Bij een echtscheiding of relatiebreuk komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan een regeling voor de kinderen (ouderschapsplan), verdeling van bezittingen en schulden, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, vaststelling van alimentatie en pensioenverevening. Susanne Wortmann biedt deskundige begeleiding. Voor, tijdens en na een huwelijk of het samenwonen.

Personen en Familierecht
Super User
info@designerhosting.nl

Echtscheiding advocaat Groningen

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Groningen

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Groningen

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Groningen

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Groningen

Een letselschade advocaat uit Groningen houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).