Advocaat Haarlemmermeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp

Perrels Haarlemmermeer Advocaten
De Fruittuinen 22
2132 NZ
Haarlemmermeer
Als geboren en getogen Amsterdammer afgestudeerd in 1979 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in zowel het civiele recht als in het strafrecht. Vanuit de hulpverlening via wetswinkels gespecialiseerd in arbeidsrecht e . . . .

Advocaten die u ook kunnen ondersteunen

Zolang er geen advocaten zijn uit deze gemeente kunt u ook contact opnemen met onderstaande advocaten uit de omgeving die u graag ondersteunen.

EVN Advocaten
Amsterdamseweg 421-A
1181 BP
Amstelveen

mr. E.J.A. Bosma

Eline Bosma heeft in 2002 een mediation opleiding gevolgd bij The Lime Tree. Zij is in 2007 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij onder andere stage gelopen. . . .

Siebert Becker Advocaten
Florapark 7
2012 HK
Haarlem

Mr. J. Siebert

Janthijn is specialist op het brede gebied van ondernemingsrecht. Hij begeleidt toonaangevende instellingen en ondernemingen bij adviesvraagstukken en procedures. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor geschillen tusse. . . .

AMS Advocaten
Nachtwachtlaan 20
1058 EA
Amsterdam

Mr. S. Schouten

Na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht heeft Sander zich in 2001 als advocaat gevestigd in Amsterdam. Nadat Sander bij twee middelgrote advocatenkantoren ervaring had opgedaan, richtte hij in 2011. . . .

Echtscheiding advocaat Haarlemmermeer

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Haarlemmermeer

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Haarlemmermeer

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Haarlemmermeer

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Haarlemmermeer

Een letselschade advocaat uit Haarlemmermeer houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).