Advocaat Hoogezand-Sappemeer

Advocaten die u ook kunnen ondersteunen

Zolang er geen advocaten zijn uit deze gemeente kunt u ook contact opnemen met onderstaande advocaten uit de omgeving die u graag ondersteunen.

Mullaart Advocatuur
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM
Groningen

mr. R.F.M. Mullaart

Rob Mullaart studeerde in 1982 af aan de Rijksuniversiteit in Groningen, richting strafrecht. In hetzelfde jaar is hij beëdigd als advocaat. Hij is werkzaam op het gebied van het (jeugd)strafrecht, gesloten uithuispla. . . .

't Hooft Advocaten
Lopendediep 1
9712 NV
Groningen

Mr. R.M.A. (Reinhard) Arnoldus

De heer mr. R.M.A. (Reinhard) Arnoldus studeerde aan de Rijksuniversiteit te Groningen af in de richting Privaatrecht. In 2005 is hij beëdigd als advocaat. In zijn praktijk houdt hij zich met name bezig met de algeme. . . .

Echtscheiding advocaat Hoogezand-Sappemeer

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Hoogezand-Sappemeer

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Hoogezand-Sappemeer

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Hoogezand-Sappemeer

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Hoogezand-Sappemeer

Een letselschade advocaat uit Hoogezand-Sappemeer houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).