mr. M.S. Clarenbeek

Clarenbeek Advocaten
010-5933366
Noordvliet 10
3142 CM
Maassluis

Clarenbeek Groenendijk Advocaten en Echtscheidingsbemiddeling B.V. is een goed geoutilleerd en vooruitstrevend advocatenkantoor met haar vestiging in Maassluis. Clarenbeek Groenendijk is gericht op de particulier en het midden- en kleinbedrijf.

Gezien onze mooie regio, beschikt Clarenbeek Groenendijk vanzelfsprekend ook over een uitgebreide juridische kennis van aan tuinbouw gerelateerde zaken, maar ook voor uw persoonlijke vragen en/of problemen kunt u bij ons terecht. Onze volledige naam zegt het al; een gespecialiseerde (VFAS) echtscheidingsbemiddelaar staat eveneens tot uw beschikking.

Arbeidsrecht,Huurrecht,Personen en Familierecht
Super User

Echtscheiding advocaat Maassluis

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Maassluis

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Maassluis

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Maassluis

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Maassluis

Een letselschade advocaat uit Maassluis houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).