EVN Advocaten
Amsterdamseweg 421-A
1181 BP
Amstelveen
Eline Bosma heeft in 2002 een mediation opleiding gevolgd bij The Lime Tree. Zij is in 2007 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij onder andere stage gelopen bij . . . .
Perrels Haarlemmermeer Advocaten
De Fruittuinen 22
2132 NZ
Haarlemmermeer
Als geboren en getogen Amsterdammer afgestudeerd in 1979 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in zowel het civiele recht als in het strafrecht. Vanuit de hulpverlening via wetswinkels gespecialiseerd in arbeidsrecht e . . . .
Advocatenkantoor Appelman
Nieuwlandersingel 53
1814 CK
Alkmaar
Geboren in 1956 en vader van drie zonen. Oprichter van het kantoor en sinds 1985 advocaat te Alkmaar. Mijn hobby is atletiek. Momenteel ben ik actief als looptrainer bij atletiekvereniging Trias in Heiloo. Ik loop jaarl . . . .
AMS Advocaten
Nachtwachtlaan 20
1058 EA
Amsterdam
Na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht heeft Sander zich in 2001 als advocaat gevestigd in Amsterdam. Nadat Sander bij twee middelgrote advocatenkantoren ervaring had opgedaan, richtte hij in 2011 sa . . . .
Siebert Becker Advocaten
Florapark 7
2012 HK
Haarlem
Janthijn is specialist op het brede gebied van ondernemingsrecht. Hij begeleidt toonaangevende instellingen en ondernemingen bij adviesvraagstukken en procedures. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor geschillen tussen a . . . .
Shioda Advocaten
‘s-Gravelandseweg 57
1200 AE
Hilversum
Reeds gedurende haar rechtenstudie voelde mr. Ambagtsheer zich aangetrokken tot het personen- en familierecht. “Het personen- en familierecht omvat voor mij een combinatie van drie fascinerende aspecten: het juridische a . . . .
Van Dolder en der Geest en Hoekstra Advocaten
Stationsplein 99
1703 WE
Heerhugowaard
In 2002 is Rosalien van Dolder afgestudeerd voor haar doctoraal Nederlands Recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Amsterdam. Aansluitend heeft zij een post-doctoraal programma "Understanding the U . . . .
Prins en Koster Advocaten
Middenweg 168a
1782 BL
Den Helder
Mr. (Bart) Prins is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en is sinds 1991 werkzaam in de advocatuur. Mr. Prins is de grondlegger van het kantoor. Voor zijn start als advocaat is mr. Prins vele jaren werkzaam gewe . . . .
Oprecht Advocaten
Nieuwe Steen 40
1625 HV
Hoorn
Linda Bijl studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie speelde zij basketbal op Eredivisieniveau. Bovendien is zij als juridisch medewerker werkzaam geweest bij een advocatenkantoor. . . . .
WY Advocaten
Gildeplein 17-19
1445 GP
Purmerend
Mr Yvonne Welter (1976) is afgestudeerd in Nederlands recht, richtingen privaat- en strafrecht, aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en is sinds 2000 werkzaam in de advocatuur. Vanaf 2004 vormt zij een maatschap met an . . . .
Koster CS Advocaten
Vincent van Goghweg 81-83
Zaanstad
André Feringa is een gedreven en humorvolle advocaat, die in het verleden ook tien jaar werkervaring als manager heeft opgedaan. Klantgerichtheid zit in zijn DNA. André heeft een oplossingsgerichte en strategische manier . . . .