Advocaat Tilburg

Advocaten die u ook kunnen ondersteunen

Zolang er geen advocaten zijn uit deze gemeente kunt u ook contact opnemen met onderstaande advocaten uit de omgeving die u graag ondersteunen.

Koster CS Advocaten
Vincent van Goghweg 81-83
Zaanstad

MR. A. Feringa

André Feringa is een gedreven en humorvolle advocaat, die in het verleden ook tien jaar werkervaring als manager heeft opgedaan. Klantgerichtheid zit in zijn DNA. André heeft een oplossingsgerichte en strategische man. . . .

Wolleswinkel Advocaten
Stationsweg 43
3771 VC
Barneveld

mr. A. Hofman

Het belang van cliënt staat centraal.

Wij vertalen dit in de volgende kernwaarden:

kennis van zaken
motivatie
betrokkenheid
resultaatgerichtheid
no. . . .

Slijm Lfil advocaten & belastingkundigen
Blijhamsterstraat 21
9671 AT
Oldambt

Mr. A. Slijm

Mr. A. Slijm (Harry) werd op 14 september 1947 geboren in de Reiderwolderpolder van de toenmalige gemeente Finsterwolde. Zijn eerste studie was de accountancy, welk beroep hij tot 1988 uitoefende. Hij staat nog steeds. . . .

de Kruijff advocatenkantoor
Eemskanaal NZ 5
9934 RD
Delfzijl

mr. A.C. de Kruijff

Advocatenkantoor De Kruijff staat voor deskundige en betrokken rechtsbijstand waarbij vertrouwen en betrouwbaarheid kernwaarden zijn. Heeft u een juridisch probleem of een juridisch geschil dan is ons kantoor in staat. . . .

Van Dolder en der Geest en Hoekstra Advocaten
Stationsplein 99
1703 WE
Heerhugowaard

mr. A.R. van Dolder

In 2002 is Rosalien van Dolder afgestudeerd voor haar doctoraal Nederlands Recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Amsterdam. Aansluitend heeft zij een post-doctoraal programma "Understanding th. . . .

Prins en Koster Advocaten
Middenweg 168a
1782 BL
Den Helder

Mr. B. Prins

Mr. (Bart) Prins is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en is sinds 1991 werkzaam in de advocatuur. Mr. Prins is de grondlegger van het kantoor. Voor zijn start als advocaat is mr. Prins vele jaren werkzaam g. . . .

Shioda Advocaten
‘s-Gravelandseweg 57
1200 AE
Hilversum

Mr. C.H.M. Ambagtsheer-Gödden

Reeds gedurende haar rechtenstudie voelde mr. Ambagtsheer zich aangetrokken tot het personen- en familierecht. “Het personen- en familierecht omvat voor mij een combinatie van drie fascinerende aspecten: het juridisch. . . .

Van Bommel advocatuur en mediation
Koningstraat 7
Appingedam

mr. E. van Bommel

Van Bommel advocatuur & Mediation is een klein advocatenkantoor gevestigd te Appingedam.

Wij hebben een brede klantenkring uit het hele Eemsdeltagebied en dus kan er flexibel worden omgegaan met de tijd e. . . .

EVN Advocaten
Amsterdamseweg 421-A
1181 BP
Amstelveen

mr. E.J.A. Bosma

Eline Bosma heeft in 2002 een mediation opleiding gevolgd bij The Lime Tree. Zij is in 2007 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij onder andere stage gelopen. . . .

VBTM Advocaten
Korenmolenlaan 1d
3447 GG
Woerden

Mr. G. Geurts

Georgie Geurts voltooide haar studie rechten aan de Universiteit Utrecht om vervolgens tot 1998 bij dezelfde universiteit te werken als docent en onderzoeker op het gebied van het privaatrecht. Eind 1998 trad ze als a. . . .

Baumgardt Brökling & Van der Rijt Advocaten
Oslo 20
2993 LD
Barendrecht

mr. I. Bolier

Met de teugels stevig in handen. Zo bedwingt Ilonca vele hoge en lastige hindernissen. Deze ruiter heeft haar paard volledig onder controle en wijst hem feilloos de weg.

In haar dagelijkse praktijk als ad. . . .

Slijm Lfil advocaten & belastingkundigen
Blijhamsterstraat 21
9671 AT
Oldambt

mr. I. Lfil

In augustus 2005 studeerde zij af in Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op 24 maart 2006 werd zij beëdigd als advocaat.
Mr. Lfil heeft een algemene civiele praktijk; hoewel zij zich voornamelij. . . .

Siebert Becker Advocaten
Florapark 7
2012 HK
Haarlem

Mr. J. Siebert

Janthijn is specialist op het brede gebied van ondernemingsrecht. Hij begeleidt toonaangevende instellingen en ondernemingen bij adviesvraagstukken en procedures. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor geschillen tusse. . . .

Schouten Advocaten
Slotlaan 72
3701 GP
Zeist

Mr. J.F.G. Schouten

Beëdigd als advocaat te Utrecht in 1974.

Specialisaties: • Arbeidsrecht • Huurrecht Bedrijfsruimte, Woonruimte • Pachtrecht • Onteigening en ruilverkaveling • Bouwrecht en projectontwikkeling • Bestuursre. . . .

Perrels Haarlemmermeer Advocaten
De Fruittuinen 22
2132 NZ
Haarlemmermeer

Mr. J.J. Perrels

Als geboren en getogen Amsterdammer afgestudeerd in 1979 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in zowel het civiele recht als in het strafrecht.

Vanuit de hulpverlening via wetswinkels gespecialiseerd in. . . .

Advocatenkantoor van den Born
Hollandsch Diep 69
2904 EP
Capelle aan den IJssel

mr. J.Ph. van den Born

Advocatenkantoor Van den Born, sinds 1989 gevestigd te Capelle aan den IJssel, is een klein maar goed geoutilleerd kantoor.

Ons advies is een gedegen aanpak van uw juridisch probleem en een persoonlijke b. . . .

Oprecht Advocaten
Nieuwe Steen 40
1625 HV
Hoorn

Mr. L. Bijl

Linda Bijl studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie speelde zij basketbal op Eredivisieniveau. Bovendien is zij als juridisch medewerker werkzaam geweest bij een advocatenkanto. . . .

Hoogerwerf Kessel & Dill
Singel 419
3311 HG
Dordrecht

Mr. M.R. Dill

Michael Dill studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij werkte een jaar bij een deurwaarderskantoor in Rotterdam en werkt sinds 1994 als advocaat. Sinds oktober 2012 is hij verbonden aan ons kanto. . . .

Clarenbeek Advocaten
Noordvliet 10
3142 CM
Maassluis

mr. M.S. Clarenbeek

Clarenbeek Groenendijk Advocaten en Echtscheidingsbemiddeling B.V. is een goed geoutilleerd en vooruitstrevend advocatenkantoor met haar vestiging in Maassluis. Clarenbeek Groenendijk is gericht op de particulier en h. . . .

Advocatenkantoor Appelman
Nieuwlandersingel 53
1814 CK
Alkmaar

mr. P.P.J.L. Appelman

Geboren in 1956 en vader van drie zonen. Oprichter van het kantoor en sinds 1985 advocaat te Alkmaar.

Mijn hobby is atletiek. Momenteel ben ik actief als looptrainer bij atletiekvereniging Trias in Heiloo. . . .

van Benthem en Keulen
Archimedeslaan 61
3584 BA
Utrecht

mr. P.Th. Mantel

Vanaf 1997 ben ik werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk. Sinds 2007 ben ik partner bij Van Benthem & Keulen en geef ik leiding aan de Praktijkgroep Arbeid & Pensioen.

In mijn dienstverlening realiseer ik va. . . .

Plieger en ten Wolde Advocaten en Mediators
Turfstraat 1-2
6811 HL
Arnhem

mr. R. Plieger

Robert Plieger (1965) heeft een opleiding tot maatschappelijk werker gevolgd en is in het welzijnswerk werkzaam geweest. In die periode is zijn interesse voor het recht en het bijstaan van cliënten in geschillen en pr. . . .

Mullaart Advocatuur
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM
Groningen

mr. R.F.M. Mullaart

Rob Mullaart studeerde in 1982 af aan de Rijksuniversiteit in Groningen, richting strafrecht. In hetzelfde jaar is hij beëdigd als advocaat. Hij is werkzaam op het gebied van het (jeugd)strafrecht, gesloten uithuispla. . . .

't Hooft Advocaten
Lopendediep 1
9712 NV
Groningen

Mr. R.M.A. (Reinhard) Arnoldus

De heer mr. R.M.A. (Reinhard) Arnoldus studeerde aan de Rijksuniversiteit te Groningen af in de richting Privaatrecht. In 2005 is hij beëdigd als advocaat. In zijn praktijk houdt hij zich met name bezig met de algeme. . . .

Haagrecht Advocaten
Jan van Nassaustraat 55
2596 BP
Den Haag

mr. R.S.J. Hoogstraaten

Mr. Hoogstraaten heeft de master Strafrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Rotterdam en als buitengriff. . . .

Echtscheiding advocaat Tilburg

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Tilburg

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Tilburg

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Tilburg

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Tilburg

Een letselschade advocaat uit Tilburg houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).