mr. P.Th. Mantel

van Benthem en Keulen
+ 31 30 259 59
Archimedeslaan 61
3584 BA
Utrecht

Vanaf 1997 ben ik werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk. Sinds 2007 ben ik partner bij Van Benthem & Keulen en geef ik leiding aan de Praktijkgroep Arbeid & Pensioen.

In mijn dienstverlening realiseer ik vanuit een gedegen vakkennis praktische oplossingen. Ik onderhoud nauw contact met mijn cliƫnten, gebaseerd op de juiste klik en onderling vertrouwen.

Arbeidsrecht
Super User

Echtscheiding advocaat Utrecht

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Utrecht

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Utrecht

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Utrecht

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Utrecht

Een letselschade advocaat uit Utrecht houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).