mr. S.I. Kouwenhoven

Kouwenhoven Advocatenkantoor
0174 - 64 34 42
Dijkweg 69
2671 CW
Naaldwijk
Westland

Advocatenkantoor wordt geleid door Mr. Sandra I. Kouwenhoven. In 1996 heeft Sandra Kouwenhoven haar rechtenstudie afgerond aan de Universiteit te Leiden. Zij is afgestudeerd in het Nederlands recht. Tijdens haar studie was zij werkzaam als vrijwilliger bij de Haagse Wetswinkel, waar zij eerstelijns rechtshulp verleende aan minder vermogenden. Zij zette zich ook in op de sectie Justitieel Klachtenbureau.

Personen en Familierecht,Strafrecht
Super User

Echtscheiding advocaat Westland

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Westland

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Westland

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Westland

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Westland

Een letselschade advocaat uit Westland houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).