Mr. A. Slijm

Slijm Lfil advocaten & belastingkundigen
0597 432 432
Blijhamsterstraat 21
9671 AT
Winschoten
Oldambt

Mr. A. Slijm (Harry) werd op 14 september 1947 geboren in de Reiderwolderpolder van de toenmalige gemeente Finsterwolde. Zijn eerste studie was de accountancy, welk beroep hij tot 1988 uitoefende. Hij staat nog steeds ingeschreven in het bijbehorende register.

In september van 1988 jaar begon hij aan de Rijksuniversiteit Groningen de rechtenstudie. In augustus 1991 studeerde hij af in Nederlands recht en in fiscaal recht. Hij is op 31 januari 1992 beƫdigd als advocaat. Hij is lid van de specialisatievereniging van advocaten-belastingkundigen en specialiseerde zich verder in het financiƫle recht en het ondernemingsrecht

Bestuursrecht,Ondernemingsrecht
Super User
info@designerhosting.nl

Echtscheiding advocaat Oldambt

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Oldambt

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Oldambt

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Oldambt

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Oldambt

Een letselschade advocaat uit Oldambt houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).