mr. I. Lfil

Slijm Lfil advocaten & belastingkundigen
0597-432432
Blijhamsterstraat 21
9671 AT
Winschoten
Oldambt

In augustus 2005 studeerde zij af in Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op 24 maart 2006 werd zij be√ędigd als advocaat.
Mr. Lfil heeft een algemene civiele praktijk; hoewel zij zich voornamelijk bezig houdt met personen- en familierecht (inclusief echtscheidingsrecht) en arbeidsrecht (inclusief ontslagrecht), kunnen alle juridische geschillen tussen burgers onderling en het strafrecht op haar belangstelling rekenen.

Arbeidsrecht,Bestuursrecht,Huurrecht,Personen en Familierecht
Super User
info@designerhosting.nl

Echtscheiding advocaat Oldambt

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Oldambt

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Oldambt

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Oldambt

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Oldambt

Een letselschade advocaat uit Oldambt houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).