Mr. G. Geurts

VBTM Advocaten
0348 - 48 70 00
Korenmolenlaan 1d
3447 GG
Woerden

Georgie Geurts voltooide haar studie rechten aan de Universiteit Utrecht om vervolgens tot 1998 bij dezelfde universiteit te werken als docent en onderzoeker op het gebied van het privaatrecht. Eind 1998 trad ze als advocaat in dienst bij een Utrechts advocatenkantoor, waar ze een algemene praktijk voerde met de nadruk op het ondernemingsrecht. Georgie is sinds 1 maart 2004 als advocaat werkzaam bij VBTM.

Huurrecht
Super User

Echtscheiding advocaat Woerden

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Woerden

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Woerden

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Woerden

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Woerden

Een letselschade advocaat uit Woerden houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).