Advocaat Zandvoort

Advocaten die u ook kunnen ondersteunen

Zolang er geen advocaten zijn uit deze gemeente kunt u ook contact opnemen met onderstaande advocaten uit de omgeving die u graag ondersteunen.

Siebert Becker Advocaten
Florapark 7
2012 HK
Haarlem

Mr. J. Siebert

Janthijn is specialist op het brede gebied van ondernemingsrecht. Hij begeleidt toonaangevende instellingen en ondernemingen bij adviesvraagstukken en procedures. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor geschillen tusse. . . .

Perrels Haarlemmermeer Advocaten
De Fruittuinen 22
2132 NZ
Haarlemmermeer

Mr. J.J. Perrels

Als geboren en getogen Amsterdammer afgestudeerd in 1979 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in zowel het civiele recht als in het strafrecht.

Vanuit de hulpverlening via wetswinkels gespecialiseerd in. . . .

Echtscheiding advocaat Zandvoort

Wilt u scheiden? Dan wilt u bijgestaan worden door een echtscheidingsadvocaat. Het echtscheidingsrecht valt onder het familierecht.

Familierecht advocaten

Deze betreft alle conflicten op het gebied van afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding

Advocaat Arbeidsrecht Zandvoort

Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen.

Huurrecht advocaat Zandvoort

Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst. Het gaat hier niet alleen over het huren van een huis of kamer. Ook als je een fiets huurt valt dat onder het huurrecht.

Advocaten Ondernemingsrecht Zandvoort

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, en wel het onderdeel dat zich richt op rechtspersonen en specifiek bedrijven met winstoogmerk, de stichting valt hier vaak buiten.

Letselschade advocaat Zandvoort

Een letselschade advocaat uit Zandvoort houdt zich vaak bezig met lichamelijke of geestelijke schade. De bedragen die iemand in Nederland krijgt zijn in vergelijking met andere landen laag, maar het is wel de moeite waard om je te laten informeren door een deskundige advocaat. Het smartengeld bestaat vaak uit een aantal componenten (lees meer op Wikipedia).