Advocatenkantoor van den Born
Hollandsch Diep 69
2904 EP
Capelle aan den IJssel

mr. J.Ph. van den Born

Advocatenkantoor Van den Born, sinds 1989 gevestigd te Capelle aan den IJssel, is een klein maar goed geoutilleerd kantoor. Ons advies is een gedegen aanpak van uw juridisch probleem en een persoonlijke benadering. Het . . . .
Baumgardt Brökling & Van der Rijt Advocaten
Oslo 20
2993 LD
Barendrecht

mr. I. Bolier

Met de teugels stevig in handen. Zo bedwingt Ilonca vele hoge en lastige hindernissen. Deze ruiter heeft haar paard volledig onder controle en wijst hem feilloos de weg. In haar dagelijkse praktijk als advocaat is Ilonc . . . .
Kouwenhoven Advocatenkantoor
Dijkweg 69
2671 CW
Westland

mr. S.I. Kouwenhoven

Advocatenkantoor wordt geleid door Mr. Sandra I. Kouwenhoven. In 1996 heeft Sandra Kouwenhoven haar rechtenstudie afgerond aan de Universiteit te Leiden. Zij is afgestudeerd in het Nederlands recht. Tijdens haar studie w . . . .
Clarenbeek Advocaten
Noordvliet 10
3142 CM
Maassluis

mr. M.S. Clarenbeek

Clarenbeek Groenendijk Advocaten en Echtscheidingsbemiddeling B.V. is een goed geoutilleerd en vooruitstrevend advocatenkantoor met haar vestiging in Maassluis. Clarenbeek Groenendijk is gericht op de particulier en het . . . .
Haagrecht Advocaten
Jan van Nassaustraat 55
2596 BP
Den Haag

mr. R.S.J. Hoogstraaten

Mr. Hoogstraaten heeft de master Strafrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Rotterdam en als buitengriffier . . . .
Hoogerwerf Kessel & Dill
Singel 419
3311 HG
Dordrecht

Mr. M.R. Dill

Michael Dill studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij werkte een jaar bij een deurwaarderskantoor in Rotterdam en werkt sinds 1994 als advocaat. Sinds oktober 2012 is hij verbonden aan ons kantoor, . . . .